Over ons

Abbekerker Zang en Operette Vereniging

AZOV Musicals, voorheen Abbekerker Zang en Operette Vereniging, is al meer dan 60 jaar op een enthousiaste en semiprofessionele wijze met muziek bezig. De laatste 20 jaar voert de vereniging musicals uit. Als we hierop terugkijken kunnen we vaststellen dat het artistieke niveau een stijgende lijn vertoont.

Elk jaar wordt eind oktober/begin november een musical opgevoerd. Alle leden staan in de schijnwerpers en worden daarbij ondersteund door vrijwilligers achter de schermen.

De vereniging

De vereniging onderscheidt zich door het gemoedelijke groepsgevoel in combinatie met het hoge niveau. Als amateurgroep staat het plezier boven performance. Wij geloven dat iedereen die graag meespeelt hier lol aan beleeft en vanuit zichzelf bloeit en ontwikkelt tot een speler van formaat. Niet voor niets is ons motto:

“Wie van lol houdt zit hier prima!”

Al vele uitvoeringen is deze formule succesvol beproefd. Er is geen scheiding tussen hoofdrolspelers en ensembleleden: iedereen mag stralen en draagt bij aan een fijne voorstelling. En ons plezier op toneel dragen we graag over op ons publiek.

Het bestuur

Geen vereniging zonder bestuur!
Het kloppend hart van de vereniging bestaat uit:

Jos Neuvel & Laura Verdonschot. Het bestuur wordt later aangevuld door verschillende leden, maar dit is wegens de coronapandemie uitgesteld.

Meer dan repeteren

Wij als vereniging schenken naast repeteren ook aan het groepsgevoel en de teambuilding veel aandacht. Zo organiseren wij bijna ieder jaar een bbq, organiseren wij leuke quizzen en is er in Abbekerk een gelegenheid om voor en na een repetitie een drankje te nuttigen met elkaar! 

Ben je enthousiast geworden? Sluit je bij ons aan!