Over ons

Abbekerker Zang en Operette Vereniging

AZOV Musicals, voorheen Abbekerker Zang en Operette Vereniging, is al meer dan 60 jaar op een enthousiaste en semiprofessionele wijze met muziek bezig. De laatste 20 jaar voert de vereniging musicals uit. Als we hierop terugkijken kunnen we vaststellen dat het artistieke niveau een stijgende lijn vertoont.

Elk jaar wordt eind oktober, begin november een musical opgevoerd. Alle leden staan in de schijnwerpers en worden daarbij ondersteund door vrijwilligers achter de schermen.

De vereniging

De vereniging onderscheidt zich door het gemoedelijke groepsgevoel in combinatie met het hoge niveau. Als amateurgroep staat het plezier boven performance. Wij geloven dat iedereen die graag meespeelt en hier lol aan beleeft, vanuit zichzelf bloeit en ontwikkelt tot een speler van formaat. Niet voor niets is ons motto:

“Wie van lol houdt zit hier prima!”

 Al vele uitvoeringen is deze formule succesvol beproefd. Er is geen scheiding tussen hoofdrolspelers en ensembleleden, iedereen mag stralen en draagt bij aan een fijne voorstelling. En ons plezier op toneel dragen we graag over op ons publiek.

Het bestuur

Geen vereniging zonder bestuur.
Het kloppend hart van de vereniging bestaat uit:

Merijn Molenaar, Jos Neuvel, Melwin Moeskops

Laura Verdonschot, Annelies Elings