Lid worden

Kom erbij!

Wat leuk dat je interesse hebt om mee te doen met onze vereniging!  Hieronder hebben we wat praktische zaken neergezet over onze vereniging en hoe we dingen aanpakken.

Zo weet jij wat je van ons kan verwachten en weten wij wat we van jou kunnen verwachten.

Repetities

We repeteren iedere dinsdagavond van 20:00 uur tot 22:30 uur. De meeste repetities zijn algemeen en met de hele groep. Soms zijn er solisten- en dansrepetities.
Als de voorstellingen naderen worden extra repetities in het weekend gepland.

De repetities vinden afwisselend in zowel in Abbekerk als Enkhuizen plaats. In Enkhuizen repeteren wij momenteel in het RSG, in Abbekerk zitten wij in Dorpshuis De Nieuwe Haven. 

Audities

Voor de grotere rollen in een voorstelling worden audities gehouden. Zo maakt iedereen kans op een leuke rol. Niet gelukt? Geen probleem, samen maken we er een succes van. En het jaar daarop maak je gewoon weer kans!

Sta je liever niet vooraan? Er zijn altijd leuke ensemble-rollen. Hiervoor is geen auditie nodig.

Commissies

Omdat we alles met elkaar doen bij AZOV Musicals neemt iedereen deel aan een commissie. Welke dat is hangt er net vanaf wat je leuk vindt om te doen!

Zo hebben we een decor-, sponsor-, PR-, grime- en kledingcommissie. Samen met enkele andere leden zorg je ervoor dat jullie zaakjes op orde zijn.
En zo dragen we allemaal bij aan succesvolle voorstellingen

Ik wil graag meedoen!

Heb je zin gekregen om mee te doen?
Meld je hieronder vrijblijvend aan, dan nemen wij contact met je op om het lidmaatschap met je te bespreken.