[ad_1]
Heb je ook zo genoten van Anatevka door de musicalvereniging Abbekerk? En dacht je toen, ik zou ook wel op het toneel willen staan in die groep? Dat kan! Dit jaar speelt de vereniging de musical Legally Blonde en we kunnen daarbij nog versterking gebruiken. Daarom hebben wij op dinsdag 13 januari aanstaande een open repetitieavond. Zowel mannen als vrouwen zijn daarbij welkom. Musicalvereniging Abbekerk heeft leden van 15 tot 70 jaar. Je bent dus niet gauw te jong of te oud om mee te doen. Wat vragen we van jou? Je moet kunnen zingen, je moet het leuk vinden om op het toneel te staan en om je door het jaar heen voor de vereniging in te zetten. Het motto van de vereniging is: Wie van lol houdt, zit hier prima. Als dat je aanspreekt dan hopen we je op dinsdag 13 januari om 20.00 uur te kunnen begroeten in dorpshuis De Nieuwe Haven in Abbekerk. Heb je vragen? Stel ze op info@azov.nl.
Overigens…. als je niet het toneel op wilt…. Lijkt het je leuk om achter de schermen te werken bij de vereniging? Ook dan ben je van harte welkom! Er is altijd van alles te doen bij onze vereniging, omdat je als amateurvereniging alles zelf doet. Decors moeten worden ontworpen, gemaakt en geschilderd. Kleding moet worden gemaakt of uitgezocht uit onze eigen collectie en vervolgens aangepast aan de speler die het gaat dragen. Etcetera… Meld je aan op info@azov.nl!

www.azov.nl

Welkom

Anatevka is voorbij gevlogen. De resten van het dorp zijn opgeruimd. De bewoners zijn zichzelf weer en zijn terug naar eigen huis en haard in de omgeving van Medemblik. Bekijk hieronder onze trailer van deze voorstelling!
[ad_2]

Source