[ad_1]
Urinetown speelt zich af in een stad die lijdt onder een eindeloze droogte en waar het gebruik van water aan banden is gelegd. De autoriteiten hebben besloten privétoiletten te verbieden om waterverspilling tegen te gaan. Het is verplicht gebruik te maken van openbare urinoirs waarvoor een hoge toegangsprijs betaald moet worden.
Het volk lijdt omdat een basisbehoefte niet meer vanzelfsprekend is. Tot er een held opstaat die voorop wil gaan in de strijd voor een menswaardig bestaan en vrij urineren voor iedereen. Urinetown speelt zich af in een stad die lijdt onder een eindeloze droogte en waar het gebruik van water aan banden is gelegd. De autoriteiten hebben besloten privétoiletten te verbieden om waterverspilling tegen te gaan. Het is verplicht gebruik te maken van openbare urinoirs waarvoor een hoge toegangsprijs betaald moet worden.
Het volk lijdt omdat een basisbehoefte niet meer vanzelfsprekend is. Tot er een held opstaat die voorop wil gaan in de strijd voor een menswaardig bestaan en vrij urineren voor iedereen.

15 people went
[ad_2]

Source