15 juni 2011

Mogelijkheden

 Pakket

1
€10

 2
€25
3
€60
4
€100
5
€150
6
€195
Vriend van AZOV x
naamsvermelding programmaboek x x x x x
naamsvermelding op de website x x x x x
PowerPoint presentatie x x x x
1 vrijkaart x x x
advertentie formaat A7 x x x
link op de website x x x
logo op de flyers, posters en website x x
2 vrijkaarten x
Logo prominent op de website x

 

1. Voor 10 euro bent u voor een jaar ‘Vriend van AZOV’ en in ruil daarvoor houden wij u een aantal keer op de hoogte doormiddel van een nieuwsbrief en komt u in aanmerking voor acties exclusief voor Vrienden van AZOV

2. Voor ieder bedrag vanaf 25 euro of het beschikbaar stellen van prijzen met een waarde van 25 euro voor de verloting tijdens de uitvoeringen krijgt u naamsvermelding in de lijst met sponsors op onze website en in het programmaboekje.

3. Bij sponsoring vanaf 60 euro nemen wij uw naam op in de sponsorlijst en op de website zoals in pakket 2. Daarnaast wordt uw bedrijf vermeld in de PowerPoint presentatie voorafgaande aan de uitvoeringen. Bovendien krijgt u 1 vrijkaart voor onze uitvoering.

4. Bij sponsoring vanaf 100 euro krijgt u als basis alles uit pakket 3, maar daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om een advertentie (formaat A7) te plaatsen in ons programmaboekje. Bovendien krijgt u een vermelding op de website met een link naar uw eigen bedrijf.

5. Bij sponsoring vanaf 150 euro krijgt u als basis alles uit pakket 4. Daarnaast is het mogelijkheid om uw bedrijfslogo te plaatsen op de flyers, posters en bij uw naamsvermelding op de website.

6. Bij sponsoring vanaf 195 euro wordt u “grote” sponsor van onze vereniging. Dit betekent het volledige pakket als hierboven en krijgt u geen 1 maar 2 vrijkaarten. U krijgt een advertentie in A6 formaat in het programmaboekje. Daarnaast komt uw bedrijfslogo in de homepagina te staan van onze website www.azov.nl, zodat bij bezoek aan onze website uw bedrijf prominent in beeld komt.

Geef een reactie