[ad_1]
De Musicalvereniging Abbekerk (AZOV) speelt op zaterdag 2, zondag 3, vrijdag 8 en zaterdag 9 november 2013 de musical “Urinetown“ in Theater “de Nieuwe Haven” te Abbekerk. De avondvoorstellingen beginnen om 20.15 uur, de matineevoorstelling om 14.00 uur.

We vinden het leuk als je komt kijken.

Je kunt nu al kaartjes (€ 15) kopen bij Nel de Geus op telefoonnummer 0229 58 21 48 of via www.azov.nl.

Wat ga je zien? Urinetown is een moderne musical met een behoorlijk raar verhaal. In ieder geval op het eerste gezicht.

Urinetown speelt zich af in een fictieve stad. In het verleden is deze stad door een grote droogte getroffen, waaraan de stad bijna ten onder is gegaan. In die barre tijd heeft Reinhard Kleinhart zich opgeworpen als de grote redder. Hij heeft er met zijn bedrijf Peace In Harmony, kortweg PIH, voor gezorgd dat er weer voor iedereen water is. Iedereen blij dus? Nou nee, water is zo’n beetje op de bon en wat het ergste is…. Je kunt alleen nog naar de wc in de openbare toiletten die door PIH worden geëxploiteerd. En dat kost veel geld. Geld dat de bevolking niet heeft. Bovendien, als je op straat plast, loopt het niet goed met je af. Dan wordt je naar Zeikstad gestuurd. En plotseling is daar Bobby Goud, een arme jongen die hopeloos verliefd wordt op Lotte Kleinhart. Lotte zegt hem te luisteren naar zijn hart. Dat doet hij en hij start een revolutie…. als dat maar goed afloopt….

Behalve dat de muziek opmerkelijk vrolijk is, verklappen we je niets meer. We hopen dat je komt kijken naar de voorstelling waar Agent Knuppel en Kleine Eefje je door het verhaal zullen leiden.

Tot dan!

Musicalvereniging Abbekerk

[ad_2]

Source