15 mei 2010

Open Avond nieuwe leden

Op dinsdagavond 15 januari hebben we weer een open avond. Je kunt hier vrijblijvend bij aanwezig zijn en  je aanmelden via het contactformulier. Op deze avond kun je ervaren hoe het is om een musical in te studeren. We zullen wat gaan zingen en wat speloefeningen doen. Zo kun je zien hoe leuk het is en kun je een beetje aan de groep wennen en wij aan jou. Dus meld je snel aan en zien we je terug op 15 januari!

Na deze avond kun je je eventueel aanmelden als lid waarna de auditieronde plaats kan vinden voor alle leden voor  de rolverdeling van Ciske de Rat.

Actief zijn in de vereniging

Om het voortbestaan van onze vereniging te garanderen, wordt er veel werk verzet en worden verschillende acties gehouden om inkomsten te genereren. Dit betekent dat we het één en ander van onze leden vragen.

Ieder lid neemt deel aan een commissie. Binnen deze  commissies wordt belangrijk werk verricht gedurende het hele jaar. Denk maar eens aan het maken van kleding, decor, PR activiteiten, sponsorwerving, het verzamelen van rekwisieten en het grimeren van de leden. Het is niet alleen van belang voor de vereniging, maar ook heel leuk en leerzaam om te doen. Gedurende het jaar zijn er bovendien diverse acties om geld in het laatje te brengen. Alle leden doen met deze acties mee.

Extra hulp voor achter de schermen

Ben je of ken je iemand die liever niet op het podium staat, maar achter de schermen een handje meehelpt? Voor diverse activiteiten stellen wij hulp van buitenaf zeer op prijs!

Repetities

Elke dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.30 uur vinden de reguliere repetities plaats. Na de zomervakantie kunnen er extra repetities plaatsvinden, meestal in het weekend. Deze extra repetities worden tijdig aangegeven.

We repeteren in:

De Nutszaal,
Patershof 4, Enkhuizen

En de dansrepetities worden in Abbekerk gehouden:

theater de Nieuwe Haven,
Burgemeester P. Kromplein 6 te Abbekerk

Wie van lol houdt zit hier prima!!

Ons motto is ‘wie van lol houdt zit hier prima!! Zo combineren wij hard werken met lol maken om met elkaar te genieten van deze prachtige hobby. Niet alleen op het podium en tijdens repetities, maar ook tijdens al het werk wat moet gebeuren om ook dit jaar weer een schitterende show neer te zetten.

Meer informatie?

Wil je een afspraak maken om een repetitie bij te wonen of wil je gewoon nog meer weten dan kun je bij het secretariaat terecht. Je kunt de gegevens vinden op de contactpagina. Wij beantwoorden graag je vragen en kunnen vertellen welke avond het meest geschikt is om te komen luisteren.

Tot ziens bij AZOV Musicals?

Geef een reactie