15 juni 2011

Informatie

Post adres: Studio / kledingverhuur:
AZOV Musicalvereniging Abbekerk
p/a Belmolendijk 36
1693 DJ Wervershoof
Telefoon: 06 24854494
E-mail: info@azov.nl
AZOV Musicalvereniging Abbekerk
Vekenweg 11C
1657 EC Abbekerk

 

Repetitie / uitvoering locatie
Dorpshuis “De Nieuwe Haven”
Burgemeester P. Kromplein 6
1657 AH Abbekerk
Telefoon: 0229 58 14 19
Bankrekening: IBAN.:NL72RABO0171900898
(Rabobank)
Kamer van Koophandel: 406 251 16

Kaartverkoop
Kaarten zijn via onze webshop op de website te bestellen of voor telefonisch reserveren neemt u contact op met Nel de Geus (0229) 582148. Klik hier voor meer informatie

Rolstoelplaatsen
Er zijn beperkte mogelijkheden in de zaal i.z. rolstoelplaatsen. Als u rolstoelplaatsen wilt bestellen, kunt u een mail te sturen naar tickets@azov.nl met als onderwerpregel ‘rolstoelplaatsen’ en in de mail uw gegevens, de voorstelling(en) die u wilt bezoeken en het telefoonnummer waarop u overdag bereikbaar bent te vermelden. Wij nemen dan contact met u op. Dorpshuis ‘De Nieuwe haven’ is ook toegankelijk voor bezoekers die gebruikmaken van een rolstoel, maar beschikt niet over een aangepast toilet.

Kortingspassen / PODIUM cadeaukaart
Wij accepteren geen kortingspassen en PODIUM cadeaukaarten.

Retourneren van kaarten
Restitutie van eenmaal gekochte kaarten is niet mogelijk. Het is wel mogelijk om gekochte kaarten, uiterlijk twee weken voor aanvang van de desbetreffende voorstelling, om te ruilen voor een andere voorstelling. De kosten hiervoor bedragen € 2,50 per toegangskaart.

Uitverkocht
Als een voorstelling is uitverkocht, betekent dit niet altijd dat u de voorstelling niet meer kunt bezoeken. Het komt voor dat gereserveerde kaarten worden geannuleerd. U kunt u voor de uitverkochte voorstelling aanmelden voor de wachtlijst. De vrijgekomen kaarten worden in orde van aanmelding aangeboden.

Laatkomers
Laatkomers kunnen alleen bij een geschikte onderbreking in het programma in de zaal toegelaten worden. U loopt het risico pas na de pauze de voorstelling te kunnen gaan zien. Laatkomers kunnen geen aanspraak maken op restitutie.

Drankje en garderobe
De prijs van het toegangskaartje voor een voorstelling is exclusief drankje en gebruik van de garderobe.

Rookvrij
In dorpshuis ‘De Nieuwen Haven’mag niet gerookt worden.

Beeld, geluidsopnames & mobieltjes
Voor het maken van beeld- en geluidsopnames moet van tevoren toestemming zijn verleend door het bestuur. Mobieltjes en andere telecommunicatie apparatuur graag uitschakelen tijdens de voorstelling.

Geef een reactie