20 april 2017

Op zoek naar Tiny Tim en Grace!

Wat leuk dat je interesse hebt om de rol van Tiny Tim of Grace in A Christmas Carol! Lees de onderstaande informatie goed door met je ouder(s) / verzorger (s). Deze informatie is er om je een idee te geven wat er van je verwacht wordt als je mee wilt spelen in de musical A Christmas Carol  bij AZOV Musicals.

Meespelen bij AZOV Musicals in A Christmas Carol, wat houdt dat in?

Je speelt mee in alle 4 voorstellingen op 9, 10, en 16 december 2017. De voorstellingen van 9 en 10 december spelen in Abbekerk, de voorstellingen op 16 december vinden plaats in Enkhuizen.

Je repeteert na de vakantie een aantal dinsdagavonden in de Dromedaris in Enkhuizen. Als wij dichter bij de voorstellingen komen, kan het voorkomen dat er repetities in het weekend gepland zijn. Dit gebeurt in overleg met je ouder (s) / verzorger(s).

Om mee te doen met onze vereniging vragen we een deelnemersbijdrage is 50,- .

Hoe meld je je aan voor een auditie? Ben je enthousiast geworden en wil je auditie doen voor Tiny Tim of Grace in A Christmas Carol? Dan kan je je aanmelden via audities@azov.nl. Via e-mail krijg je dan tekst, muziek en een ingezongen versie van de muziek toegestuurd. Hiermee kun je je voorbereiden voor de auditie. Bij veel aanmelding kan het zijn dat we een voorselectie doen via een een filmpje en op basis hiervan word je wel of niet uitgenodigd om ‘live’ auditie te doen. De audities vinden plaats op zaterdag 24 juni in Enkhuizen

Wat is een auditie? Tijdens een auditie laat jij je zang- en acteertalent zien aan onze regisseur en muzikaal leider.

N.B. Let op! In geval van veel aanmeldingen, gaat de voorkeur om praktische redenen uit naar kinderen woonachtig in de regio Noord-Holland.

Wil je je aanmelden voor de auditie of heb je vragen, mail dan naar  audities@azov.nl

En wie weet, sta jij straks in kerstsferen te stralen in de prachtige musical A Christmas Carol!