15 juni 2011

Artistiek team

Ineke de Geus – regisseur

Ineke de Geus

Ineke werkt als regisseur bij diverse musicalverenigingen in de regio: Brassica Musicals, AZOV, Westend en Unidos. Daarnaast werkt ze op projectbasis en heeft o.a. shows geregisseerd voor Stadstoneeltheater Amsterdam en Stichting Aquero.

Na vele jaren als soliste bij een operette/musical vereniging gespeeld te hebben, raakte ze geïntresseerd in het werk achter de schermen. Bij diverse projecten draaide ze mee in de decor-, toneel- en grimeploeg, leerde ze belichten, werkte als theatertechnicus en had ze vaak de algemene productieleiding. Vijf jaar geleden is ze begonnen met regisseren, waarbij ze alle voorgaande ervaringen goed kon inzetten.

Sinds drie jaar is ze samen met Gerbrand van Kolck de trotse eigenaar van De Maatjes (www.demaatjes.nl). Een allround musical productie team, dat diensten levert aan musicalverenigingen op artistiek en productioneel gebied. Regelmatig produceren zij ook zelf shows o.a.  ‘The Sound of Music’, ‘Het Laatste Zwavelstokje’, ‘A Chorus Line’ en afgelopen voorjaar ‘De Gouden Reis van Sinbad’. Sinds dit jaar beheren ze samen onder de vlag van De Maatjes ook de musicaluitgeverij Grand Circle (www.grandcircle.nl)

Gerbrand van Kolck – dirigent

Gerbrand is muzikaal leider van diverse musical verenigingen in Noord Holland ; Brassica Musicals, The Cast, AZOV, Westend , OVA en Amsterdam Musicals. Ook is hij als repetitor/docent betrokken bij het M-Lab en de Franks Sanders Akademie.

Hij schreef muziek voor 9 shows in opdracht van Boom Chicago en componeerde musicals als  “Delphi”, “Het Laatste Zwavelstokje”, “Weer terug”, “Mystery Men”,  “Onder Moeders Vleugels”, “Get-naked”  (Mark Vijn produkties – engelse tour) en bewerkte muziek voor o.a. Schone Schijn (3 and a Crowd).

Tevens is hij samen met Ineke de Geus de trotse eigenaar van de Stichting Maatjes, De Maatjes V.O.F  en  Grand Circle (www.demaatjes.nl).

Sanne Ooms – Choreografie

Sanne is al een aantal jaar onze choreografe en actief in het professionele danswereld. Eerst als danseres in binnen- en buitenland, nu als choreografe in verschillende stijlen. Terwijl ze met haar kennis en expertise menig musicalvereniging naar een hoger niveau tilt, beheert ze ook haar eigen stichting waarin dans centraal staat en werkt ze als extern stagebegeleider voor Codarts.

Geef een reactie