15 mei 2010

Algemeen

De vereniging is al meer dan 60 jaar op een enthousiaste en semiprofessionele wijze met muziek bezig. De laatste 20 jaar voert de vereniging musicals uit. Als we hierop terugkijken kunnen we vaststellen dat het artistieke niveau een stijgende lijn vertoont.

De professionele kwaliteit van de uitvoeringen doet menigeen verbazen. Niet alleen de prestaties op gebied van zang, dans en acteren zijn van hoog niveau, maar dat geldt ook voor kostuums, decors, geluids- en lichttechniek. De vele vrijwilligers en ingehuurde krachten maken een compleet plaatje.

Elk jaar wordt eind oktober, begin november een musical opgevoerd. Alle leden staan in de schijnwerpers en worden daarbij ondersteund door vrijwilligers achter de schermen. Voorop staat (en de afgelopen jaren is dit altijd weer gebleken) dat iedereen daar plezier in heeft. Plezier op het podium straalt af op het publiek. De technische leiding van dit geheel is in handen van onze dirigent Gerbrand van Kolck en regisseur Ineke de Geus.

Wie van lol houdt klikt op de foto!!
Repetitie
Elke dinsdagavond van 20.00 uur tot circa 22.30 uur repeteert de vereniging in de Nutszaal Enkhizen en voor de dans in Theater De Nieuwe Haven in Abbekerk. Tussen januari en april wordt voornamelijk
aandacht gegeven aan het repeteren van de liedjes. Vanaf april start de regisseur met het zetten van het stuk. Spel en dans krijgen daarbij de meeste aandacht.

Mannen voel je welkom…
Mannen zijn altijd welkom als nieuw lid, voor de dames is er helaas op dit moment een wachtlijst ingesteld. U hoeft echt geen auditie te doen voor een nieuwe hoofdrol voor een Van den Ende productie, ook zoeken wij geen nieuwe Tony Neef om lid te mogen worden. Plezier hebben in het zingen en spelen is ruim voldoende reden om mee te komen doen bij ons. Kom eens langs op één van onze repetitieavonden of neem contact op via de contactpagina.

Geef een reactie