Aan alle AZOV’ers, vrijwilligers en professionals die de afgelopen 2 weekeinden …

[ad_1]
Aan alle AZOV’ers, vrijwilligers en professionals die de afgelopen 2 weekeinden hun handen vol hebben gehad aan Wat zien ik?!

We zijn moe maar voldaan en we hebben vier mooie voorstellingen om op terug te zien. Wat een heerlijke groep mensen bij elkaar op, achter en voor het toneel, al dan niet verbonden aan de vereniging. En vandaag hebben we met een grote groep het decor weer versnipperd… Dat was dat. Het voelt altijd een beetje als cold turkey. Maar we krijgen maar even rust, slechts een paar dagen geen musical. En dan gaan we als bestuur alweer een frisse blik op de toekomst werpen. We zijn blij met alle vrijwilligers, die geholpen hebben om onze voorstelling te maken tot wat ie is geworden. We hopen dat jullie, de toneelmeesters, de grimeurs en de kapsters, je thuis hebt gevoeld bij ons. En we zijn blij met alle professionals, het orkest, licht en geluid die het beeld hebben vervolmaakt! En als ik iemand hier vergeten ben, dan is dat niet bewust…dat komt dan voort uit een iets te korte nacht… want wij zijn ook blij met *
(* vul hier je naam of functie in die je vervulde bij Wat zien ik?! als je jezelf in bovenstaand stukje mist)
Gegroet en op naar ons jubileumjaar 2013!
Jaap
[ad_2]

Source

6 gedachten over “Aan alle AZOV’ers, vrijwilligers en professionals die de afgelopen 2 weekeinden …

  • En deze willen we jullie niet onthouden, dit is een reactie van De Boog op de voorstelling van vrijdagavond:

    Wat hebben we vanavond genoten van een mooie voorstelling! Muziek, zang, choreografie en regie: alles paste in elkaar.
    En wat ‘n leuke vondsten. En wat ‘n genot zoveel jong(er)e mensen aan het werk te zien. Abbekerk mag trots zijn op zo’n levende musicalvereniging.
    Mede namens Rachelle Algra wil ik graag alle medewerkenden van AZOV complimenteren met de manier waarop jullie “Wat zien ik” hebben uitgevoerd! Ook voor de voorstelling van morgen wens ik allen nog veel toi-toi-toi toe!

  • het was top en ik sluit me graag aan bij de geschreven woorden hierboven. Wat een topploeg en dat zie je ook bij de mensen die ons helpen op letterlijk alle gebieden. Ik vond het ook een geweldige productie en ben razend benieuwd naar de dvd. Op naar 2013. Tot gauw allemaal. Harrie

Reacties zijn gesloten.